Candy bar

Candy bar Bucuresti | Candy bar nunta | Candy bar botez | Candy bar corporate party

Doriți un candy bar Homemade pentru a vă încânta oaspeții?

 Candy bar by Catalina este specializat in crearea de prajituri homemade. Când folosiți Candy bar-ul nostru, puteți fi siguri de servicii profesionale și de un gust al copilariei. 

Candy bar by Catalina oferă cele mai dulci servicii pentru nunți, botezuri și evenimente corporative, cu experienta  în crearea de candy baruri de prajituri atrăgătoare din punct de vedere vizual și delicioase, ei sunt alegerea potrivita pentru orice ocazie specială.

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment corporativ, Candy bar by Catalina se asigură că fiecare candy bar este creat cu atentie pentru a satisface atât ochii, cât și papilele gustative ale invitaților.

 Un candy bar este o modalitate de a adauga o nota speciala evenimentului tau, iar un bufet de dulciuri elegant ofera oportunitati excelente pentru fotografii incantatoare. 

 Fie pentru nunta ta, pentru botez, petrecere de ziua de naștere, eveniment corporate, sau orice alt eveniment, tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți numărul de invitați, iar noi va vom oferi oferta detaliata.

 Vă vom livra și vă vom monta bufetul de dulciuri, inclusiv decorul de masă, vesela si daca va doriti un candy bar tematic, suntem deschisi ideilor dumneavoastra.

 Fiecare preparat este făcută de la zero pentru a va oferi un gust deosebit. In plus, tematica evenimentului poate fi adaptata si pentru candy bar-ul dumneavoastra.

 Un aspect important in alegerea candy bar-ului este sa va asigurati ca tema si culorile se potrivesc cu detaliile evenimentului, va doriti sa fie delicios dar sa atraga si atentia estetic.

 Este o bucurie de desert pentru copii și adulți, cu un gust delicios și atragator privirilor invitaților, pozând în elementul decorativ original al petrecerii. 

Cele mai dulci servicii pentru nunți, botezuri și evenimente corporate.

 

Candy bar recomandat in Bucuresti